Internationell premiär i Berlin

Mina framträdanden — 17 februari 2016

Kroppen har en ensam plats har nu haft sin internationella premiär på Berlinale. Efter visningen var det frågestund.

berlinale premiere

Bästa publikfrågan var: Vem har gjort musiken? Svaret är att filmen har ingen musik, men en välgjort ljuddesign som bitvis förtätade hela biosalongen och förhoppningsvis inte lämnade någon oberörd. Och den grymma ljuddesignern är Andreas Andersson på Ponytail sonud. Han gjorde även ljudet till min film Årsringar som vann bästa ljud på Sveriges kortfilmsfestival 2014.

team berlinale

Det har varit fantastiskt att få dela festivalupplevelsen i Berlin med två fantastiska team-medlemmar. Hanna Storby som har klippt filmen och My Roman Fagerlind som har skrivit manuset tillsammans med mig. Jag är så glad att få jobba med så fantastiska människor och kreativa hjärnor.

Kategorier: Mina framträdanden
Taggar: , , , ,