Jag börjar blogga

Mina projekt — 14 september 2015

Här har jag tidigare publicerat det som är absolut relevant för mig som som yrkesverksam fotograf och filmare. Nu vill jag testa att dela med mig av mycket mer än så. Jag vill dela med mig av inspirerande fotografer, utställningar och böcker, arbetet med min nya trädgård och livet som förälder.

Genom att börja blogga hoppas jag bli en mer transparent person och därigenom hitta nya samarbeten och likasinnade. Så kommentera gärna så jag lär känna dig i takt med att du lär känna mig.

Här är en bild som jag tog i vår trädgård i helgen där man kan börja ana parken bakom skogen. Mer om det i senare inlägg.

Från skog till park

 

Kategorier: Mina projekt
Taggar: , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *