Bebis+barn sökes till filminspelning

Mina projekt — 15 augusti 2017

22-24 augusti spelar vi in min nästa kortfilm. Ska bli så kul. Vi söker ännu några barn till inspelningen. Bebis, samt barn runt 5 år. Bebisen kommer filmas liggande i en babykorg, förhoppningsvis både sovande och vaken. Barnet kommer filmas sovande i säng och även en liten nattvandring mellan två rum. Inspelningarna äger rum på kvällen för att barnen ska kunna somna på riktigt. Varje barn är endast med under en kväll. Jag berättar gärna mer om filmens tema för den som är intresserad.

Jag söker alltså bebis och 5-åring till 22:a eller 23:e augusti. Inspelningen äger rum i ett hus i Vagnhärad, cirka 45 minuters bilresa från Stockholm. Hör av dig till mig på ida.lindgren@gmail.com om intresse finns.

Kategorier: Mina projekt
Taggar: