Se Clownmedicin på SVT play

Mina framträdanden — 13 oktober 2015

svtplay clownmedicin

Min film Clownmedicin gick i repris på SVT i söndags och ligger nu uppe på SVT play i 30 nya dagar. Det är min debutfilm från 2012 men fortfarande lika aktuell. Det började med att jag träffade sjukhusclownen Malin Öhrn av en slump och blev nyfiken på hennes jobb. Eftersom jag är intresserad av barns berättelser och erfarenheter var det naturligt för mig att välja deras perspektiv. Jag tror att vi vuxna har mycket att lära genom att försöka möta barnen där de är.

Jag är så glad för de familjer, clowner och sjukhuspersonal som gjorde det möjligt för mig att göra filmen.

Kategorier: Mina framträdanden
Taggar:

5 kommentarer

  1. Vilket otroligt intressant jobb du har! Jag älskar dokumentärfilmer och brukar sluka mycket av det jag hittar i svt:s arkiv. Den här har jag dock inte sett men jag ska kolla på den senare idag.

    Jag önskar dig en härlig helg!
    //Sofia

    1. Ja, det är ett väldigt intressant och varierande jobb 🙂 Det finaste är att komma till nya miljöer, och träffa människor som man annars inte skulle få möta. Och så mår jag bra när jag får utrycka mig i bild och visa vad jag ser.

      Trevlig helg till dig också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *