Vi åker till Berlin!

Mina framträdanden — 27 januari 2016

64_IFB_Generation_rot_off

Kroppen är en ensam plats ska till Berlin och jag, Hanna och My följer med. My Roman Fagerlind är min fantastiska manusmedarbetare som jag hittade i slutet av 2013 via ett blogginlägg någon länkade till på facebook. Hon hade skrivit om ätstörningar. Det var något i hennes sätt att prata om sjukdomen som gjorde att jag kände släktskap. Jag följde min intuition och kontaktade henne. Hon låg hemma i lugninflammation men hälsade att hon var pepp på mitt projekt och gärna ville ses i januari. Det gjorde vi och det var början på ett långt, slitigt men fantastiskt kreativt manusarbete.

Samma vår som jag började manusarbetet med My kontaktade jag Hanna Storby som jag pluggat med på Stdh. Hon gick klipp och jag gick dokumentär. Nu ville jag ha henne som min klippare. 1,5 år senare, i oktober 2015 klipptes filmen på mitt kära kontor Transit. Det var kreativa och roliga veckor. Hanna är en extremt lyhörd filmklippare och förstod mycket väl mina behov, visioner och ideer.

Känns underbart att få åka till Berlin med dessa två fina kreatörer. Tror att vi kommer ha en grym vecka.

Kategorier: Mina framträdanden
Taggar: , , , , ,